hejdå!

hejdå för den hära bloggen blir inget mer skrivade!

hjälp!

om jag skaffar ny blogg vad ska jag heta då!?


?

nu ligger jag & gosar med min kattt i soffan och ska snart upp och städa mitt stökiga rum kul -.- sen ska jag möta carro och vi ska hämta min mobil och sen åka oc klippa en kompis sen ikväll ska vi träffa några kill kompisar och vi blir körda hem så man inte behöver tänka på busstider eller nått, jag vet att min blogg blir tråkigare och tråkigare men det är bara för jag ska lägga ner den eller skaffa en ny med nytt namn, för det finns endel som läser min blogg som jag inte vill ska läsa den, men ha det bra kyss!

förlåt..

sorry att jag inte har skrivigt men har inte haft tid, igår sov jag ho carro och idag har vi vart i stan en stund sen åte vi båt med några killar och sen drog vi hem till henne och käka lite sen drog vi ut med båten igen och nu är jag hemma, orkar inte skriva alla detaljet och igår och idag men lovar och skirva mera puss!

God morgon

tjaba nu sitter jag här i soffan med min lilla kattunge brevid mig som enu inte har fått nått gulligt namn. Idag ska jag träffa carro och vi vet inte riktigt vad vi ska göra, men några killar från hässelby vill att vi ska dra på bio med dom men  får se om vi pallar annars hittar vi på nått annat. Och igår köpte jag en piercing kommer lägga upp bild på den och på min katt kyss!

till honom

Jag vet inte vad jag ska säga längre, jag har märkt vad du tycker om mig nu och va du ville ha av mig.. och jag vet att jag inte visa min bästa sida men det kan jag ju ändra på har bara vart osäker och jag tror inte du heller gjord det varje gång men jag ville iallafall försöka för jag vet att det kan gå om vi verkligen vill och försöker.. du vet nog vem du är och igentlien behöver du inte bry dig om det jag skriver för jag tror du redan har gått vidare och inte dirket bryr dig om oss längre, du vet att jag gillade dig jätte mycket och du sa att du gilla mig men vet inte vad jag ska tro, och det va jävligt länge sen jag va såhär ledsen för en kille och jag tror jag måste gå vidare men det blir svårt, för det är ju det du verkar vilja eller..? Jag fattar inte vad som hände allt gick så snabbt och nyss ville du att jag skulle sova hos dig och massa sen nu vet jag inte längre men det här är ju ditt val och jag ville verkligen ha seriöst för det har inte vart så bra med andra innan dig men nu känndes det jätte bra, jag säger bara att vad du än sger så kommer jag alltid gilla dig och du kan ju höra av dig om du känner dig träffad och om du tar åt dig och vill försöka, för du vet att du betyder massor för mig och jag vet inte hur jag ska bevisa att jag inte har hållt på med nån annan än dig för jag skulle aldrig göra en sån sak mot nån jag gillar..


orkar inte

orkar inte skriva om dagarna så om ni vill läsa så kan ni läsa carros blogg, och bilder finns på facebook kyss

HJÄLP

Jag har nyss vart och köpt katt vad ska han heta hjälp mig!

hemma!

hemma entligen har vart i göteborg med julia i 1 vecka det va kul, vi tog det mest lungt drog in till stan handla kläder fikade och gick och åt på resturang sen blev det liseberg också. Kom hem vid 6 idag typ och sen drog jag sanna & emma på lite roliga äventyr, Jag har vunnit 2 storta kex chocklad och 1 marabo på liseberg så om nån vill ha choklad är det bara säga till haha men god natt puss!

1.
2.
3.
4.

1. Jag & Julia
2. Jag & Julia driver
3. Jag & Julia badar bastu (bjuder på den)
4. Efter vårdcentralen när julia hämtat ut din medicin till örat

göteborg dag 3

igår va jag och julia i frösunda torg och vi gick med oss lite kläder hem och sen va vi hos doktorn med julias öra, skriver mer om det sen. Sen idag va vi inne i stor stan och jag fick med mig en bh hem sen snart ska vi ut skriver mer om allt sen och det kommer bilder puss!

Göteborg!

Hello nu sitter jag & Julia vid datan och har precis ätit frukost, igår kom vi hit till Göteborg och igår gjorde vi inte så mycket vi bada bastu och sen bada vi bubbel pool, kommer kankse lägga in bilder på det senare. Idag ska vi dra till nån galleria och shoppa lite haha och sen ska vi leta efter ett solarium. Men nu ska vi springa iväg och fixa oss. Puss


Trötter

nu ligger jag i min säng med Julia och dricker smoothie, vi ligger och kollar på tv och är jätte trötta, imogon ska vi upp 7, jag lär väl få slita upp julia ur sängen och bära ner henne till bilen haha. Och jag saknar min kevin får väl träffa honom om 1 vecka men jag klarar mig har ju Julia och hon gör en alltid glatt humör haha. Vi ska väl sova snart så vi orkar upp imorgon vet inte om vi kommer ha tillgång till data i göteborg men vi får se kyss!

Göteborg

Imorgon måndag åker jag och Julia till Göteborg vi kommer hem på Lördag. Mobilen & kamran kommer tas med så det kommer bli massa foton och hoppas det blir många sms & samtal. Och ett måste när man är i Göteborg det är att gå på liseberg såklart. Kommer sakna er jättemycket och ni vet vilka ni är så ni får ha det så bra Kyss!

Design

Nu ser ni min fina blogg som http://strombeckangela.blogg.se/ har fixat och jag är jättenöjd vad tycker ni? Tack så jättemycket gumman, äntligen har jag fått en ny och fin design. Hon har fixat om hela min blogg spana in hennes blogg för den är också riktigt fin och rolig och bra att läsa! Puss

chill

hello idag ska jag träffa carro snabbt och snacka lite och byta saker, sen ska jag träffa julia hon ska sova hos mig sen imorgon drar vi till göteborg! Har inte gjort så mycket idag eller ätit pizza. Och snart är min snygga blogg fixad och fin. Men skriver lite senare har inte så mycket och komma med puss!

bilder från grekland

1.
2. 
3. 
4. 
5. 
6.   
7.
 8.
9. 
10.

1. Pappi och lite av mig.
2. Jag första dagen
3.robin, william & jag
4. coolingar på båten.
5. Jag badar
6. Delfiner vi såg när vi åkte båt som hoppa brevid oss
7. Jag
8. Jesper & jag
9. Jag min tröja bak&fram
10. Jacob, jesper, jag & william

(obs endel fula bilder men bjuder på mig själv lite)


grill

hello kom hem för en liten stund sen har vart i bromma och grilla, sen träffa jag aron & filnk. Idag har jag och carro vart i stan och träffa våra sötnosar, sen åkte jag till bromma har inte gjort så mycket mera idag men ha det så bra puss!

Med carrooo

tjaba! idag har jag vart i stan med bällah och hennes mamma vi va och tog kort i modell house och bilder kankse sen va vi i stan och fika och träffa kevin och några sen åkte jag och träffa carro. och nu sitter jag hemma hos mig med carro kom preics hem vi har vart med några killar & tjejer orkar inte säga alla, men vi har haft en tevlig kväll iaf och åka carros moppe hit & dit, imorgon ska vi till stan & träffa kevin och joel (kbb & jbb) haha, och sen ska jag träffa bella tror jag. Senre på kvällen ska jag på grill kväll i bromma men skriver senare och bilden på på carro :) puss


hemma hos mig

tjaba nu sitter jag här hemma hos mig med deniz och vi har vart med daniel, christoffer, kevin, hampus & björn haha lite små kul, men imorgon får jag se om jag ska på en modell tagning med bella eller om jag ska vara med deniz och köpa linser och lite så men får se imorgon, har köpt lite möbler till mitt nya rum som ska fixas snart har iaf börjar ni ska få se bilder sen puss puss

ps; kevin är min!

till honom..

varför varför varför? Jag gillade dig skit mycket jag tänkte på dig varje dag jag vill ha din närhet vid min sida hela tiden, men jag trodde du inte gilla mig så mycket som jag gilla dig, men just nu säger du att du gillade mig men du kunde inte säga det för en av dina bättre vänner gillade också mig och du ville tydligen inte såra honom.. varför händer det just mig jag hatar sånt, du vet att jag tycker du är en av dom sötaste jag sätt. Det är väl bara kämp vidare och försöka med nått annat men kom ihåg allt det jag sagt till dig för allt det är sant och det är bara till dig så ta åt dig sötnos.. <3

;b

God morgon vakna nyss ligger fortf i sängen fast med datan i knät, idag ska jag väl pka och köpa kamra sen ska jag träffa en kille men jag får se vilka av dom 3 jag träffar. Jag bara längtar tills på måndag morgon när jag och julia åker till Göteborg fast det tar tydligen 5 timmar med bil -.- juste jag ska göra om mitt rum helt det ända jag behåller är sängen & garderoben väggen blir nu alla möbler allt allt allt! jag är skit glad ni ska få se skilnaden sen, fast jag ska göra det nästa månad för nu ska vi iväg och så. men ha det bra puss!

JAG HAR KYSST EN..

[x] på kinden
[x] på läpparna
[x] på deras händer eller fingrar
[x] i mitt rum
[x] på en fest
[x] av samma kön
[x] som är yngre än mig
[x] som är äldre än mig
[x] med mörkt hår
[x] med blont hår
[x] med rakt hår
[x] som är mindre/kortare än mig
[x] som är större/längre än mig
[x] som jag precis träffat
[ ]som är gay eller bi
[x] som jag verkligen velat kyssa
[x] som är en god väns syster/bror
[x] som vart sju år äldre eller mer
[ ] som sitter/suttit i fängelse
[ ] på en kyrkogård/gravplats
[x] som inte är byxmyndig
[ ] som är äldre än dina föräldrar
[x] med färgat hår
[x] som var/är en god vän till mig
[x] som har tatueringar
[x] som har en helt annan stil än mig
[x] i regnet
[x] som lyft upp dig runt midjan
[x] någon med brytning
[x] på en båt
[x] i en bil, taxi eller buss
[ ] på en cirkus eller på ett akvarium
[ ] någon som saknar en kroppsdel
[x] en klasskamrat eller arbetskamrat
[ ] som var medvetslös
[x] som hade piercing i tungan
[x] på ett dansgolv
[x] som hade ett förhållande med en annan


en fråga!?

just nu sitter jag vid tven och kollar på en lång film oxh dricker varm oboy med grädde mums, Imorgon ska jag nog träffa kevin innan jag drar till göteborg och sen ska jag träffa pauno och hämta min mobil. Men det skriver jag nog mer om imorgon. En fråga tycker ni att jag ska göra videoinlägg? puss


Kamra?

Nu är det såhära att min andra kamra är trasig så tänkte köpa en ny till Göteborg, har fått höra av en fotograf att Canon är ett av det bästa märket och dom har bra priser, den jag vill ha kostar 2500. Jag va och lämna in min mobil idag på lagning och så smet jag in på Elgiganten och då kolla jag på kamra och jag ska nog åka och köpa den imorgon men tror jag vill ha en rosa, vill ha lite färg för jag är inte en sån tjej som gillar och lysa upp med färger men det finns bara rosa och grå färg så jag tar nog den rosa puss! (tror det är den kamran men vet inte)

gbg

På måndag åker jag & Julia till Göteborg! (bilder på Julia)


liter bilder

1.

2.

3.

1. Jag & matte på grönan
2. Jag & Matte på grönan
3. ute kväll med bella ola John aron flink.

förlåt

hello förlåt att jag inte har skrivigt men min data har vart sönder men i måndags fira några dogge för han fyllde år och vi va hemma hos david & tog det lungt, sen drog vi hem till matte vid 3 och sov där, sen igår vakna jag och sen drog till stan och mötte Julia. Hon handlade lite saker sen drog vi hem och jag somna vid 8 på kvällen haha va skit trött! Sen vakna jag vid 12. och nu ska jag gå ner och äta nått sen gå ut i solen puss


Jag & bella

kort

orkar inte skriva om dagen sitter och snackar med kevin,
lägger upp bilder sen puss!

dagen lång

kom precis hem och ska äta lite nu, är inte vän med honom.. längre och jag orkar inte för den delen heller.. men nu ska jag skita i det och vara glad. det va flera än vi trodde som va på grönan orkar inte säga alla men jag börja snacka med
nån söt från norge, bella har alla bilderna lägger upp dom sen, tack ni som gjorde min dag till en toppen dag puss!

gröönan!

Idag ska jag, bella, dogge, matte, kevin & patrik till grönan!

lite om torsdag-fredag

hello kom ju hem i torsdags vid 4-5 tiden sen fixade jag mig och lite så, sen drog jag och mötte Kevin i slussen sen drog vi hem till honom o kolla film.. och jag sov kvar där trevligt trevligt. Sen i fredags drog jag kevin dogge till stan och mötte bella patrik rasmus och några, sen gick jag bella & John och köpte smink till mig. Men sen va vi kvar i stan med alla killarna och sen stack jag & bella hem till mig och åt grillat kött och sen drog vi till bommen och mötte dogge & matte sen kolla va på filma hos p honom. men nu ska jag äta lite med vi hörs sen puss


my sis

Här är min söta lilla ''syster'' Nathalie, vi bodde typ tsm i 4-5 år skulle jag tro va alltid med varandra va som bästavänner och nu ska ni får se en bild på henne hon är 95, och bor i rissne.. där flyttade jag ifrån. Men ska åka till henne nån sag på lovet och såklart det blir väl nån/några nätter med varandra som vanligt. vi va jättelika när vi va små alla tog fel på oss men nu har vi olika stilar & frisyrer så ser nog inte lika ut längre.
 puss


Ciao

Ciao idag har jag vart i smålande ligger kanske 30 min där ifrån jag är nu, va med familjen på astridlingrens värld kul -.- men gjorde det för familjen & mest för syrran som är 7 år. Sen drgo vi in till stan och jag hittade 3 tröjar från Ciao Bella kommer lägga uppp bilder på dom, men det va en svart munkjacka, en grå kofta & en vit tröja med ett tryck på. Sen drog vi och åt lite pizza gott gott. kom hem för ca 3 timmar sen och jag somna för va så trött och har precis ätit lite kykling wok. Imorgon åker vi hem jippie! då ska jag nog bara ta det lungt packa upp lite duscha fixa naglarna och lite små saker, sen ska jag någ träffa Isabelle på fredag vi ska nog åka och träffa några är ganska så sugen på det höhö.
Men ha det så bra pusss!



(inge smink)

Landet

tjaba har precis kommit hem, har vart i Kisa och kollat runt lite och fick med mig ett par skor hem inte så märkvärdiga men men. vaknade vid 1 och åt frukost & fixa mig sen åkte vi iväg idag hade jag på mig mina nys jeans en stor skjorta med ett kärp i midjan. Sen lite bunkräm och utskäppt hår. påvägen hem åkte vi förbi gillen och åt lite och snart ska vi grilla lite, men nu ska jag sätta mig med godispåsen och äta lite godis framför tven, och på tprsdag morgon åker vi hem här ifrån jippi! ha det så bra puss!


läs killar!

10 Saker killar ska veta om man är tsm!
1. alltid ta hand om sin tjej.
2. man ska låta hon va med andra killkompisar.
3. man ska lita på sin tjej.
4. 1 gång är ingen gång, 2 gånger är 2 gånger för mycket.
5. alltid vara trogen i vilken tillstånd du än är i.
6. du ska våga stå för din tjej inför andra kompisar.
7. du ska våga hålla handen/pussas framför andra.
8. alltid snacka med tjejen om hon verkar dryg eller nått annat.
9. inte bara va ute efter att göra saker, utan att vara ute efter tjejen.
10. inte PLAYA tjejen, och bara vilja ha seriösa förhållanden!


jag

Var det en tjej eller en kille som ringde dig senast?
Kille

Vad står det i ditt femte sms?
ska du på klubberiets skum party? :) / av max

Vem ringde dig senast?
John

Vad har du för bakgrundsbild på din mobil
kan inte ha nån, men skulle vilja ha en bild på min sötnos.

Vilket språk är din mobil på?
Svenska

Vad heter din ringsignal?
Escape

Hur många sms har du i din inkorg?
jag orkar inte räkna

Vad står det i ditt översta sms och vem är det i från?
Jag saknar dig sötnöt! från; Anton

Vad står det i ditt sms längst ner och vem är det i från?
Asso du.. jag börjar typ få känslor för dig. Me jag vill inte få typ sånna starka om du typ håller på me massa andra.. <3 från; privat..

Hur många sms har du i kategorin "skickat".
oakar inte räkna

Vem är din 13:e kontakt?
Cathe

Är din 20:e kontakt en av dina bästa vänner
haha nja kompis, det är DEA.

Ogillar du nr 5?
nej det är alm

Har du varit i hop med nr 1?
haha nej det är Alexandra

har din mobil för färg?
svart/vit

Vad tänkte du när du såg dig själv i spegeln första gången imorse?
kankse ska tvätta bort mascaran

Hur mycket kontanter har du på dig?
inga pengar med mig, om det skulle va nått får jag av mina päron.

Vem ligger fyra på missade samtal-listan på din mobil?
vet inte; 0733874501

Vad har du på dig på överkroppen just nu?
bh, linné & en grå munktröja

Vilket märke har du på strumporna du har på dig?
vet inte helvita

Vilket märke har du på skorna du har på dig?
har inga nu

Ett ljust eller mörkt rum?
Ljust

Vad gjorde du vid midnatt?
Telefon/sov

Var ligger ditt närmaste Seven Eleven?
på landet vet jag inte kankse 30 min eller nått haha

Till vem sa du "jag älskar dig" senast?
bällaah

Hur många rullar film ligger och väntar på att bli framkallade?
eeh har digitalkamra isf.

Vilken ålder har varit bäst hittills?
när man va liten
 Din värsta fiende?
en brud..

Vad har du för skrivbordsbild på datorn just nu?
Mobilen & en penna

Vad var det senaste du sa till någon?
kan jag få min mobil.

En miljon dollar eller förmågan att flyga?
en miljon dollar.

Gillar du någon särskild lite extra mycket just nu?
Ja, jag tror det..


YEES!

tjaba nu är jag på landet & jag trodde att jag inte skulle ha internet men jo det har jag! och jag är skit glad haha så nu kan jag blogga lite. Nu är det ganska dåligt väder men det funkar har nyss kollat på en film och ska snart äta lite sen får vi se vad som händer sen. och en sak som är dålig att jag inte har motagning på min mobil.. men om jag går iväg en bit så får jag motagning så får väl göra det nån gång ibland & svara på sms och kanske ringa nån men ha det så bra puss!


hejdå!

skönt nu har jag packat klart och det hära blir sista inlägget på några dagar, men nås på mobilen såklart. Sen kommer en tjej och fixa min blogg desing för den har jag tröttnat på och inte är så fin. Men vi får se hur hon fixar den. Kommer länka henns blogg sen, men ni får ha dt så bra i stockholm puss puss!

     

Nytt

  Här är lite kläder jag köpte i lördags.

1. 

2.

3.

1. Nya jeans från Gina Tricot på rea 300 kr.
2. Nya tröjan från Gina Tricot 149 kr.
3. Så såg jag & bällah ut på The wave.

kul..

hello har nyss vart och handlar lite glass med pappi & syrran och nu är jag skit trött och har ubert tråkigt men men, och idag fick jag reda på att vi ska till Björkfors imorgon och ska vara dära i 3-5 dagar kul.. ni får smsa och ringa mig hur mycket ni vill jag blir bara glad! Måste nog börja packa nu och kommer sakna er och ni vet vilka ni är men mest B & K sötisar. kommer inte kunna blogga så ni vet puss!


lite tråk

Favoritplagg i garderoben just nu? - sommar kläder

Byter gärna garderob med? - isabelles

Trivs bäst i? - Jeans

Bästa stiltipset? - Enkla plagg

Beskriv din stil? - Enkelt & inte mycket färg

Vanligaste färgen på dina kläder? - Vitt, svart & grått

I sommar kommer du gå klädd i? - shorts, ballerina nån söt topp

Men absolut inte i ... ? - min fjällräven

Du doftar just nu? - Hypnóse

Så många skor har du? - flera

Smink till vardags? - Om det blir utgång

Festsminkning? - Mascara, foundation, puder & rouge.

Sminktips till allmänheten? - rosa läppar, och lite rosa rouge, sen det andra sminket man har

Om du fick ett plagg/en väska/ett par skor gratis? Vad skulle du välja? - Väska

Dig själv med tre ord? - smart längst inne!

Du tränar? - ja (häst)

Du ville bli när du var liten? - Ridproffs


The wave

tjaba vaknade vid 20 i 2, men jag somna vid 4 igår sen vakna jag vid halv 6 och låg och smsa med kevin sötnos, men sen somna jag vid halv 7 typ och är vaken nu jobbigt men men. Igår va vi ju på The wave och det va skumparty och det va kul mycket dans & skratt. Fast den blev en kill som blev lite sur på mig för jag va förmycket med en annan kille, men har snacka med honom nu och hoppas det är bra, tror jag ska träffa honom idag. igår va jag ju i jakan och handla och fick med mig en tröja och ett par jeans från Gina tricot. Igår körde min snälla pappa hem oss från the wave skönt det så man slipper åka tåg och massa. och snart ska jag & mammi åka och köpa pizza i centrum bilder kommer. puss


Biljetterna                                                                          nån snubbe & söta Ola!

Kolla in den bloggen värd & läsa!

http://isaballes.blogg.se/

Trevlig kväll!

hello vakna för 1 timme sen och ska snart dra hem till bella älskling vi ska fixa oss lite sen ska vi möta upp John och ola och dra på The wave. Vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig med det ordnar väl sig, mamma har lovat att åka med mit till Jakan och köpa en tröja så får se om jag hittar nått. Lovar & lägga ut bilder och kankse nån film på mig & bella.
fortsätt läsa & komentera. ha det så bra så hörs vi sen puss!


sorry för dålig mobil!


Kan man bli sötare! ;o


<3

Nu är det såhär att julias söta hund mår inte så bra just nu, men hoppas den blir bättre!

Johnnyboy & Ola igår

 

Vem liknar det?

ledtrådar; han bruka vara i stan, och är brunhårig, han är lång och börjar på A.


god morgon

vaknade precis ska snart ringa bella för vi ska iväg och köpa biljetter och sen ha filmkväll tror jag. puss


stan/bad

hello kom precis hem efter har vart med Bella, Johnnyboy och Ola.
Idag mötte jag bella sen drog vi och träffa några killar i stan sen kom balle och celina så vi gick och tog en fika, efter det träffa vi Johnnyboy och åt lite på BK sen drog vi hem till honom va där en stund, sen drog vi och mötte ola och sedan hem till mig. Vi gick ner till lövsta sen och killarna bada haha (kallt) och nu sitter jag här och dricker cola mummmmmmsss!
PUSS

Johnnyboy & Ola


tjaba

tjaba tänkte skriva lite om igår kväll, på dagen skulle ju jag och bella tll ungdomsmotagnignen men det blev inte det haha, så vi ska försöka gå dit idag. Sen åkte vi itne till stan och träffa massa folka och bella och jag handlade lite på rean. Sen drog vi hem och fixa oss hos bella och sedan drog på filmkväll hos kevin med balle & cenlia sen några killar, det va nice. nu ska jag hoppa in i duschen puss!

 
resten av bilderna kommer ut på fb!

:)

God mogon sitter vid datan och tom ligger brevid o halv sover haha, men snart ska jag och bella till ung, det har aldrig blivigt av men nu ska det bli av, sen efter det tänkte vi dra till lövsta men det är inte så jätte varmt ute så får se hur det blir, sen i kväll ska vi träffa några men skriver mer om det senare. pöss


Jag & bellas ben!


Min piercing & tatu

 

tjaba

tjaba har precis kommit hem sitter och smsar lite, har ganska tråkgit men tom är hära så lite roligare bli det ju, men idag va jag och bella på lövsta och träffa några sen drog vi hem till mig och åt grillat skit gott och mätt blev vi iaf. sen fick vi gäster så va tvungen och va med dom sen när jag skulle dra ut såklar har mitt comviq gått ut så kan inte smsa ronja skit sur blev jag, men jag träffa bella och vi drog till kungängen och träffa några killar och kolla på film. puss

  
      Jag & bella                                            

RSS 2.0